Sieben Brücken, els set ponts

15.05.2023

Aquest cap de setmana van poder ser testimonis de l'estrena mundial de Sieben Brücken, 'Set ponts'. És una obra de teatre de titelles amb escenografia i ninots de paper, que portava la companyia Haases Papiertheater, conformada per una parella alemanya que volen mantenir viva la tradició dels petits teatres de paper.

La representació constava de set escenes diferents –més una d'extra- en les quals es mostraven de manera humorística diverses curiositats sobre els ponts com, per exemple, que en Tarzan va ser un pioner en aquest tipus de construccions, o que els embussos ja ens venen de l'època dels romans.

És una obra internacional i sense paraules, més enllà d'una narració de fons feta en català, de manera que la representació va ser perfectament comprensible per a tots els assistents per molt que no parlessin alemany. 

Un cop acabada la jornada, els assistents vam poder apropar-nos al teatre i plantejar als encarregats tots els nostres dubtes i curiositats sobre el que acabàvem de veure, així com tocar les figures i descobrir la màgia que hi havia darrere els efectes especials.