Nou curs, nous reptes, noves activitats

28.08.2022

En breus comença un nou curs i nosaltres ja tenim les piles posades i tot preparat per a treballar i moure'ns de valent a partir del mes de setembre. Al gran ventall d'activitats lúdiques i dinàmiques que ja oferia la nostra entitat hi ha algunes noves incorporacions.

A part de les classes de ballet i dansa clàssica per a tots els nivells, el contemporani i el jazz, i les sessions de salsa i bachata per a adults, ara també hi ha oferta de classes de Swing en solitari -no cal parella de ball, només moltes ganes de moure's-.

Per aquells qui volen un moviment més tranquil i pausat, a les múltiples sessions de ioga en horari de matí, migdia o tarda se sumen classes de pilates per a fer un exercici més relaxat.

No cal oblidar tampoc que per a les persones més energètiques i que volen un exercici físic més intens hi ha les classes de preparació física i zumba.

Ja poden consultar amb detall tots els horaris per a les noves i velles activitats.

I ja està hi ha disponible el formulari d'inscripció a qualsevol dels tallers. Pot ser descarregat, emplenat i enviat al correu info@pcr.cat o es pot imprimir i presentar a les oficines de secretaria. 

Si el que vols és formar part de l'entitat i unir-te com a soci, es pot emplenar el formulari d'inscripció a socis i enviar-lo al mateix correu que l'anterior o, per altra banda, apropar-te a l'oficina de secretaria del Patronat per lliurar el formulari en paper.


I parlant de novetats... tenim nou servei de bar i restauració! La Morera del Patro s'acaba d'incorporar aquest estiu i ja ens estan encandilant amb els seus plats i tapes. De moment, es poden gaudir tots els dies entre setmana a partir de les 19:00 i els caps de setmana, a més, a l'hora de dinar.

Si no us voleu quedar sense taula, podeu reservar trucant al 932295778 o enviant un missatge de WhatsApp. També estan sempre ben atents i disponibles a través dels seus missatges d'Instagram.