Concert benèfic per Jatakendeya

31.08.2022

Atenció a les agendes perquè comença la nova temporada d'activitats culturals al Patronat. El proper diumenge dia 18 de setembre, a les 18h, està tothom convidat a gaudir i passar una bona estona amb el concert benèfic dedicat a la Fundació Jatakendeya.

L'Associació Jatakendeya, que vol dir "recuperar-se d'una malaltia i tornar a ser un mateix" en mandinga, va néixer el 2012. El seu objectiu és la cooperació sociosanitària amb països en vies de desenvolupament.

The Distimians són un dels artistes que participaran del concert. Són un grup constituït per psiquiatres i pacients amb trastorn distímic que provoca una alteració brusca de l'estat d'ànim en forma de tristesa, baixa autoestima, abatiment extremat, fatiga i sentiments de desesperança.

Per altra banda hi actuarà la Mónica Green, cantant de música soul, funky i blues nascuda a Nova York però que porta instal·lada a Catalunya des de fa més de tres dècades.

Si no us els voleu perdre, sapigueu que les entrades estan ja disponibles a la parada de la Carnisseria Justi al Mercat Centre per tan sols 10 euros.

Esperem veure-us a tots i totes el diumenge 18 de setembre a la Sala Ramón Romagosa del Patronat!