Calendari d’activitats del mes de setembre

06.09.2022

Amb aquest mes de setembre iniciem l'agenda i les activitats del curs 2022-2023. Comencem amb ganes i energia i un munt de tallers als quals apuntar-se per fer diverses activitats al llarg d'aquest nou any. Dansa clàssica, contemporani, salsa, bachata, swing, zumba, ioga... i ha múltiples horaris i grups per petits i grans!

A part de les sessions setmanals dels tallers, hi ha activitats i novetats que mereixen ser destacades i apuntades a l'agenda:

  • 17 de setembre a les 19h, Master Class Swing a càrrec de l'equip de professionals de la dansa The Puppets i la Sandy, la nova incorporació que ens presenta l'activitat de Solo Swing, que es fa tots els dimecres a la nit.
  • 18 de setembre de 10h a 14h, Sessió de fotos "Toca-te-les". En aquesta sisena edició, seguimlluitant contra el càncer de mama amb un fotovermut. A més, els seus ventalls estan ja a la venda en un grapat de botigues diferents.
  • 18 de setembre a les 18h, Concert benèfic per Jatakendeya. A càrrec de The Distimians, un grup de psiquiatres i pacients amb trastorn distímic; i Mónica Green, cantant internacional de Soul i Funk. Les entrades estan ja disponibles a la Carnisseria Justi.
  • 24 de setembre a les 18:30h, Acte memòria històrica i presentació de la revista La repressió franquista a l'Aragó. Intervindran la directora de la revista Tina Merino, juntament amb Àngela Cenarro, catedràtica a la Universitat de Saragossa i Antoni Balmón, alcalde de Cornellà. Es poden reservar places a memoriahistoriabll@gmail.com.

En quina activitat ens veurem?