Arriba la 13 edició del Concurs Teatre Amateur de Cornellà

16.01.2024

Al llarg dels mesos de febrer i març podrem gaudir al Patronat de Cornellà i a l'Orfeó Catalònia una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, organitzat per ambdues entitats. El guanyador s'endurà el Premi Joaquim Vilà i Folch.

Cada diumenge es representarà una obra diferent, alternant el teatre del Patronat amb el de l'Orfeó, i el concurs tancarà amb una obra de la companyia del Patronat, Triangle Teatre, i una altra del Grup Catalònia. Aquestes dues darreres obres són fora de concurs.

Les entrades per a les vuit obres de teatre estàn ja disponibles per 5 euros cadascuna. També hi ha un abonament de 30 euros per veure-les totes.


Podeu consultar aquí les dates de cadascuna, així com comprar les entrades:

DIUMENGE 18 DE FEBRER AL PATRONAT

Grup de Teatre Deixalles 81 - Sant Feliu de Codines amb l'obra "Crònica d'una esperança: El diari d'Anna Frank" adaptació de Rafael Aguilar. 

Aquesta és la crònica d'una esperança. L'esperança que té Anna Frank de recuperar la seva llibertat. La història d'una nena que va haver d'amagar-se amb tota la seva família a unes petites golfes, fugint dels nazis. Com tants altres jueus durant la Segona Guerra Mundial... com tantes altres persones que han hagut de fugir, d'amagar-se. Una història que es repeteix, tristament.

Compra la teva entrada.


DIUMENGE 25 DE FEBRER A L'ORFEÓ

Pierrot Teatre de Centelles amb l'obra "La plaça del diamant". 

És la història de la Natàlia "la Colometa" i també de les decisions que prenem i de les que els altres prenen per nosaltres, i de la vida que escollim o que ens toca viure. És la història d'una dona, d'unes persones, d'un barri, d'un temps, d'un país.

Compra la teva entrada.


DIUMENGE 3 DE MARÇ AL PATRONAT

Qollunaka Grup de Teatre de Terrassa amb l'obra "Cyr@no - Adaptació d'Òscar Garcia". 

A la redacció del diari NÚVOL s'hi creuen cada jorn: velles amistats, enceses rivalitats, amors no confessats, algun glop de ratafia i, sobretot… Molta, molta poesia.

Compra la teva entrada


DIUMENGE 10 DE MARÇ A L'ORFEÓ

El Grup de Teatre d'Amics de les Arts de Terrassa amb l'obra "Un mort darrere la porta" creació propia.

Un mort, vuit possibles culpables. No tot és com sembla. Vivim de les aparences. Ens costa mostrar-nos tal com som. Necessitem l'aprovació de l'altre. Però, alerta, al final haurem de passar comptes.
Sempre en clau de comèdia.
Passeu, mireu, escolteu, divertiu-vos!

Però, si us plau, no compartiu el final amb ningú.

Compra la teva entrada.


DIUMENGE 17 DE MARÇ AL PATRONAT

Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot amb l'obra "Red Pontiac" de Pere Riera. 

Dues amigues que s'embranquen en una discussió per establir quina té el fill més llest acaben confessant secrets indignes d'una mare exemplar. Què no faríem per un fill o una filla? Els ho dones tot a canvi de no res. L'afecte que uneix una mare i els seus fills no es pot comparar amb cap altra mena d'amor. Què no faria una mare per un fill? O, més ben dit, què estaria disposada a fer una mare pel seu fill? Pregunteu-ho a la Maite i la Lourdes.

Compra la teva entrada.


DIUMENGE 24 DE MARÇ A L'ORFEÓ

Aquinahora Grup de Teatre de Centelles amb l'obra "Una veu des de dins" d'Helena Sales - adaptació de la novel·la "La voz dormida" de Dulce Chacón. 

La història silenciada de les dones que van perdre la guerra. Un grup de dones, empresonades a la madrilenya presó de "Las Ventas", enarbora la bandera de la dignitat i el coratge com a única arma possible per enfrontar-se a la humiliació, la tortura i la mort. Una història de coratge i dignitat que es converteix en testimoni i homenatge al paper exercit per moltes dones en els moments decisius de la guerra civil espanyola i en els anys de repressió següents.

Compra la teva entrada.


DIUMENGE 7 D'ABRIL AL PATRONAT (FORA DE CONCURS)

Triangle Teatre del Patronat estrena l'obra, "Perfectes desconeguts". 

Un grup d'amics de tota la vida es troben per sopar i un d'ells proposa un joc aparentment innocent: ser completament transparents durant tota la vetllada. Deixar els telèfons mòbils sobre la taula, llegir en veu alta tots els missatges que arribin durant el sopar i respondre cada trucada que rebin... Fàcil, no? Inofensiu? Potser... 

Compra la teva entrada.


DIUMENGE 14 D'ABRIL A L'ORFEÓ (FORA DE CONCURS)

Grup Catalònia teatre estrena l'obra "13 y Martes". 

Jerónimo y Cristina han invitado a cenar a una pareja de amigos. Pero la señora llega sola, deshecha. Acaba de saber que el avión que traía a su marido a París se ha estrellado en el mar. Pendientes de las noticias con la posible viuda para saber si su marido forma o no parte de los supervivientes, la pareja descubre de pronto que acaba de ganar el bote de la primitiva de ese viernes 13. La consigna es desde ese momento: disimula tu alegría…

Compra la teva entrada.


Compra aquí l'abonament per a tot el concurs.

Podeu també descarregar el programa del Concurs.


Llegir més: https://www.triangleteatre.cat/