Noves publicacions

Benvolguts socis i sòcies, esteu tots convocats i convidats a la propera Assemblea General de Socis amb caràcter ordinari que tindrà lloc el proper 10 de març a les 21:00h en primera i única convocatòria.

El Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta la reestrena de l'obra Slow Love el proper divendres 24 de març de 2023 a les 20h del vespre.

Ja ha arribat el 2023 i, com ja sabeu, un nou any porta nous reptes i propòsits. En el nostre cas, ens porta també nous tallers i activitats, així que pareu atenció:

Estem molt agraïts de veure-us tant contents i il·lusionats amb els nous tallers que han començat a fer-se aquest curs i que ja tenen diversos grups plens!

Amb aquest mes de setembre iniciem l'agenda i les activitats del curs 2022-2023. Comencem amb ganes i energia i un munt de tallers als quals apuntar-se per fer diverses activitats al llarg d'aquest nou any. Dansa clàssica, contemporani, salsa, bachata, swing, zumba, ioga... i ha múltiples horaris i grups per petits i grans!

Atenció a les agendes perquè comença la nova temporada d'activitats culturals al Patronat. El proper diumenge dia 18 de setembre, a les 18h, està tothom convidat a gaudir i passar una bona estona amb el concert benèfic dedicat a la Fundació Jatakendeya.

En breus comença un nou curs i nosaltres ja tenim les piles posades i tot preparat per a treballar i moure'ns de valent a partir del mes de setembre. Al gran ventall d'activitats lúdiques i dinàmiques que ja oferia la nostra entitat hi ha algunes noves incorporacions.