Noves publicacions

Al llarg dels mesos de febrer i març podrem gaudir al Patronat de Cornellà i a l'Orfeó Catalònia una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, organitzat per ambdues entitats. El guanyador s'endurà el Premi Joaquim Vilà i Folch.

Però les festes no s'acaben amb el Nadal, i és que l'entrada d'any cal celebrar-la amb ganes i bé. Al Pati del Patronat ja estem preparant-nos per acabar i començar l'any amb molta gresca.

Ja tenim el fred aquí i això només pot indicar que les festes de Nadal són cada cop més a prop.


Aquesta setmana, del 8 a l'11 de juny celebrem el Corpus a Cornellà amb tot un grapat d'activitats diferents i per a tota la família. Com tots els anys, el Patronat també hi participa, ja sigui com a entitat organitzadora o com a seu dels tallers.

Aquest cap de setmana van poder ser testimonis de l'estrena mundial de Sieben Brücken, 'Set ponts'. És una obra de teatre de titelles amb escenografia i ninots de paper, que portava la companyia Haases Papiertheater, conformada per una parella alemanya que volen mantenir viva la tradició dels petits teatres de paper.

Benvolguts socis i sòcies, esteu tots convocats i convidats a la propera Assemblea General de Socis amb caràcter ordinari que tindrà lloc el proper 10 de març a les 21:00h en primera i única convocatòria.

El Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta la reestrena de l'obra Slow Love el proper divendres 24 de març de 2023 a les 20h del vespre.