Noves publicacions

Ens veiem, al Pati aquest Diumenge 7 de Juliol, a les 18h per escoltar el grup musical BUSK2 i les seves versions de Pop-Rock.

Arriba la calor, s'apropen les vacances i ja tenim aquí un cop més les activitats de l'Estiu al Patro.

El grup Triangle Teatre torna a portar al Patronat, a la sala Ramón Romagosa, la seva nova obra, Perfectes Desconeguts. La companya va estrenar la representació el passat 27 d'abril en un teatre ple, amb totes les entrades venudes i un èxit absolut, en el marc del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà.

Al llarg dels mesos de febrer i març podrem gaudir al Patronat de Cornellà i a l'Orfeó Catalònia una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, organitzat per ambdues entitats. El guanyador s'endurà el Premi Joaquim Vilà i Folch.

Però les festes no s'acaben amb el Nadal, i és que l'entrada d'any cal celebrar-la amb ganes i bé. Al Pati del Patronat ja estem preparant-nos per acabar i començar l'any amb molta gresca.

Ja tenim el fred aquí i això només pot indicar que les festes de Nadal són cada cop més a prop.


Aquesta setmana, del 8 a l'11 de juny celebrem el Corpus a Cornellà amb tot un grapat d'activitats diferents i per a tota la família. Com tots els anys, el Patronat també hi participa, ja sigui com a entitat organitzadora o com a seu dels tallers.

Aquest cap de setmana van poder ser testimonis de l'estrena mundial de Sieben Brücken, 'Set ponts'. És una obra de teatre de titelles amb escenografia i ninots de paper, que portava la companyia Haases Papiertheater, conformada per una parella alemanya que volen mantenir viva la tradició dels petits teatres de paper.