Noves publicacions


Aquesta setmana, del 8 a l'11 de juny celebrem el Corpus a Cornellà amb tot un grapat d'activitats diferents i per a tota la família. Com tots els anys, el Patronat també hi participa, ja sigui com a entitat organitzadora o com a seu dels tallers.

Aquest cap de setmana van poder ser testimonis de l'estrena mundial de Sieben Brücken, 'Set ponts'. És una obra de teatre de titelles amb escenografia i ninots de paper, que portava la companyia Haases Papiertheater, conformada per una parella alemanya que volen mantenir viva la tradició dels petits teatres de paper.

Benvolguts socis i sòcies, esteu tots convocats i convidats a la propera Assemblea General de Socis amb caràcter ordinari que tindrà lloc el proper 10 de març a les 21:00h en primera i única convocatòria.

El Col·lectiu de Teatre de Cornellà presenta la reestrena de l'obra Slow Love el proper divendres 24 de març de 2023 a les 20h del vespre.

Ja ha arribat el 2023 i, com ja sabeu, un nou any porta nous reptes i propòsits. En el nostre cas, ens porta també nous tallers i activitats, així que pareu atenció:

Estem molt agraïts de veure-us tant contents i il·lusionats amb els nous tallers que han començat a fer-se aquest curs i que ja tenen diversos grups plens!